Software

Samsung GALAXY Note 3 este vârful de gamă al companiei sud-coreene, iar de câteva ore au început a oferi Android 4.4 KitKat. Primele informații au apărut în Polonia și câteva state din Europa.

Teoretic ar trebui să fie disponibil și pe modelele din țara noastră. Poate avem un cititor care deține GALAXY Note 3 și ne confirmă / infirmă. ROM-ul este disponibil doar pentru GALAXY Note 3-ul cu Qualcomm Snapdragon 800, indicativul N9005. În țara noastră doar această versiune a fost comercializată.

Mai multe detalii legate de ROM-ul Android 4.4 KitKat pentru Samsung GALAXY Note 3 aflați la sursă. Înțeleg că Samsung a făcut un prim release fără a oferi date oficiale. Presupun că vor să testeze update-ul pe scară mai mare înainte de a-l oferi către cele câteva milioane de posesori ai GALAXY Note 3.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.