Smartphone

Nu are rost să deschis saga din spatele lui Samsung GALAXY Note7. Cert este că Samsung s-a gândit să reducă din pierderile generate de Note7 și a lansat GALAXY Note Fan Edition din componentele precomandate pentru phabletul anunțat în vara lui 2016. 

Produsul a debutat în Coreea de Sud, iar pe canal neoficial a ajuns și în țara noastră. Unde credeți?

Pe QuickMobile la prețul de 3199 lei.

Costul mi se pare mare, dar să stiți că și în Coreea de Sud l-au poziționat destul de sus ca preț. Costă 611 dolari / aprox. 2439 lei. Nu am idee dacă sunt taxele incluse sau ce valoare are TVA-ul în Coreea de Sud. Cert este că QM urcă de la 2500 lei la 3200 lei.

Din perspectiva integrării stylus-ului, Note FE nu are un rival direct. Să presupune că stylus-ul nu este element-cheie în procesul de selecție al acestui dispozitiv, nu prea sunt motive reale în a-l alege. Samsung GALAXY S7 Edge este o alternativă mai bună, la un cost mult mai așezat. La peste 3000 lei mai bine te orientezi spre Samsung GALAXY S8, superior din mai toate punctele de vedere.

Ce preț îl considerați a fi atractiv pentru GALAXY Note FE?

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.