Smartphone

AllCall Rio S este un smartphone cu margini curbate, nu doar pe stânga și dreapta ci și în partea superioară și inferioară. 

Compania chineză pune mare preț pe designul dispozitivului. Am mai spus de-a lungul timpului că avem două tipuri de telefoane chinezești: design convențional și specificații cât mai bune la preț decent, design atipic și specificații modeste.

AllCall Rio S l-aș încadra în a doua categorie. În efectul 3D al marginilor ar fi folosite unelte importante din Germania, iar procesul în sine ar dura 40 de minute. Una peste alta, din imaginile disponibile am putea spune că aduce un design elegant. Acum nu știu cum stă la partea practică, gripul oferit în utilizarea de zi cu zi.

Ce știm la nivel de specificații hardware?

AllCall Rio S integrează un display IPS Sharp de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor MediaTek 6737 de tip quad-core pe ARM Cortex-A53, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, cameră duală cu 8 + 2 Megapixeli, baterie de 3200 mAh și Android 7.0 Nougat în stadiu nativ.

Mai multe detalii pe site-ul producătorului.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.