Samsung

Toată lumea iubește actualizările de soft, nu? Deși un update de 0.0.1 nu este așa de impresionant cum sperăm că va fi Key Lime Pie, aceasta este totuși binevenit în rândul utilizatorilor. Update-ul la Android 4.1.2 pentru deținătorii telefoanelor Samsung Galaxy Note II a început să fie disponibil deja, urmând să fie distribuit ca de obicei, în funcție de operatorii de telefonie.

Îmbunătățirile ce vin cu acest update sunt în general centrate în jurul ecranului. Puteți customiza ecranul de notificări și puteți opta să folosiți sau nu opțiunea Multi-Windows, lucru care nu era posibil până acum. Totodată, bara de notificări s-a schimbat puțin, a trecut de la gri la negru iar opțiunea Swype este disponibilă pentru scriere.  Există și câteva îmbunătățiri în performanța navigării pe internet, precum și o aplicație nouă numită Group Cast pentru a împărtăși muzică și poze cu deținători de terminale Samsung.

Ați primit deja actualizarea?

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.