Smartphone

Și asta doar în Europa și Asia. Piața americană încă mai așteaptă să fie lansat Galaxy Note și dincolo de Oceanul Atlantic. Un comunicat de presă al Samsung afirmă că s-au livrat 1 milion de unități și că vânzările decurg foarte bine. V-am făcut și eu o scurtă prezentare a lui Samsung Galaxy Note – aici. Impresiile au fost pozitive. Îl văd mai mult ca pe o mini-tabletă și mai puțin ca pe un maxi-smartphone. O să revin cu o comparație făcută între Samsung Galaxy Nexus și Samsung Galaxy Note.

Nu i se poate reproșa nimic din punct de vedere hardware, calitatea materialelor, cameră foto, conectivitate, display. I se poate reproșa doar că este uriaș cu cei 5.3 inch ai săi.

Sursa: Samsung

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.