Smartphone

Pe la sfârşit de ianuarie am scris un articol în care propuneam ca Samsung să schimbe bateriile cu probleme şi să vândă cele 2-3 milioane de unităţi Samsung Galaxy Note7 retrase la un preţ redus. Acel articol a creat numeroase polemici şi foarte mulţi dintre voi aţi sugerat că Samsung nu se pretează la aşa ceva că ar pierde din imagine, credibilitate etc.

Noi informaţii din Coreea de Sud susţin că Samsung va demara în iunie o campanie de vânzare a unităţilor Samsung Galaxy Note7 existente ca telefoane recondiţionate. Acestea vor fi comercializate cu o baterie nouă care a trecut toate testele de siguranţă ale companiei. Smartphone-urile rămase vor fi vândute doar în pieţe emergente, în ţări precum India sau Vietnam, iar preţurile de achiziţie vor fi mult reduse.

Dacă se confirmă această acţiune Samsung, recunosc că producătorul sud-coreean a fost onest şi nu ne-a minţit în raportul oficial în care a afirmat că bateria a fost principala cauză a incidentelor apărute pe Samsung Galaxy Note7.

Sursa: theandroidsoul.com