Smartphone

Pe 23 august compania sud-coreeană a anunţat phabletul Samsung Galaxy Note8, cel mai scump terminal lansat vreodată de Samsung. În acel moment criticile legate de preţ au explodat, iar comparaţia inevitabilă cu Samsung Galaxy S8 Plus încerca să demonstreze că diferenţa de preţ dintre cele două device-uri nu este justificată.

Cu toate acestea noile informaţii apărute în mediul online dovedesc că în ziua de astăzi preţul nu mai este o barieră şi că se pot bate recorduri chiar dacă suma plătită se învârte în jurul a 1000 de dolari. Samsung Galaxy Note8 a strâns peste 395.000 de precomenzi în Coreea de Sud în doar 24 de ore, cifră uriaşă ţinând cont că anul trecut Samsung Galaxy Note7 a atins acelaşi număr de precomenzi în 13 zile.

Situaţie similară găsim şi în Statele Unite ale Americii, acolo unde filiala locală Samsung a anunţat un număr record de precomenzi (nu au fost specificate cifre concrete). Se pare că cea mai dorită nuanţă de culoare este cea albastră, mulţi utilizatori dorind să iasă din tiparul clasic negru – alb – gri.

Pentru România nu avem încă detalii similare, însă nu m-ar mira să se repete cele două situaţii prezentate anterior.

Sursa: phonearena.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.