Smartphone

A trecut deja o lună de la lansarea lui Samsung GALAXY Note9, perioadă în care au curs review-urile pe site-urile de specialitate. O unitate de test a ajuns şi pe masa celor de la DxOMark, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor.

Conform testelor realizate de publicaţie, Samsung a reuşit să aducă în piaţa cel mai bun smartphone al său pe partea foto de până acum. Însă nu cel mai bun. DxOMark a oferit un punctaj total de 103 puncte, sub cele 109 puncte obţinute de Huawei P20 Pro şi la egalitate cu HTC U12 Plus.

Samsung GALAXY Note9 a impresionat printr-o focalizare rapidă, prin detalii impresionante, dynamic range foarte mare, zgomot  de imagine redus şi culori foarte naturale. Au existat totuşi şi momente cu aberaţii cromatice sau pierderi ale detaliile fine. Filmările realizate cu Samsung GALAXY Note9 au parte de culori puternice, stabilizare excelentă şi un autofocus rapid, dar şi de pierderi ale detaliilor în zone cu lumină redusă.

Flaghip-ul Samsung încorporează o cameră foto duală de 12 Megapixeli cu f/1.5 – 2.4, dimensiune a pixelului de 1.4 microni, dual pixel PDAF, OIS + 12 Megapixeli cu f/2.4, dimensiune a pixelului de 1 micron, OIS și zoom optic 2x, filmează la 2160p cu 30 fps şi o cameră frontală de 8 Megapixeli cu f/1.7, dimensiune a pixelului de 1.22 microni, autofocus, ce filmează la 1440p cu 30 fps.

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.