Foto si Video

Samsung a prezentat GALAXY NX pe plan local. L-au lansat în parteneriat cu F64, un magazin online recunoscut pentru cât de bine stă pe foto & video și, în special, la nivel profesionist.

GALAXY NX este un fel de combinație între ce știe compania sud-coreeană pe domeniul camerelor foto cu tehnologia mirrorless + obiective interschimbabile și experiența acumulată pe Android. Așa a ieșit GALAXY NX care-l găsiți la F64, prețul ajunge la 6499 lei.

Include un senzor APS-C de 20.3 Megapixeli, 16 obiective interschimbabile și la 6499 lei primești obiectivul de kit de 18-55mm, display TFT LCD de 4.8 inch cu rezoluție HD / 1280×720 pixeli, procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz, 2 GB RAM, 16 GB + slot pentru microSD de până la 64 GB, Android 4.2 Jelly Bean, 4G, Wi-Fi, bluetooth 4.0, A-GPS și GLONASS, filmează la 1080 cu 24 fps, baterie de 4360 mAh, 410 gr. fără baterie și 495 gr. cu baterie.

Sunt puține elemente de control și de multe ori în cazul lui GALAXY NX te vei baza pe display-ul touch de dimensiuni generoase și care în bătaia razelor de soare va suferi destul de serios.

Care ar fi punctele PRO pentru GALAXY NX?

Faptul că vine cu Android 4.2 Jelly Bean și oferă o libertatea mai mare în ce privește software-ul inclus, tehnologia mirrorless de la Samsung care și-a arătat potențialul în cazul lui Samsung NX300, conectivitate maximă și share instant al fotografiilor și clipurilor video indiferent de locul în care te afli. Pare a fi gândit special pentru bloggeri, pentru cei care-și permit să scoată peste 6000 de lei din buzunar.

Orice element PRO al lui GALAXY NX se topește când vezi prețul de 6499 lei. Presupun că prețul se va mai reduce în viitorul apropiat. Nișa celor cărora GALAXY NX li se adresează este destul de mică.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.