Tablete

Pe internet au apărut primele imagini şi primele informaţii despre un concept destul de interesant realizat de Laura Hong şi Charles de Belizal pentru cei de la Samsung şi anume o tabletă ce va dispune de un proiector încorporat.

Samsung Galaxy One Tablet Projector ar fi prima tabletă din lume ce ar dispune de un astfel de proiector. Pentru o oferi o experienţă mult mai plăcută, se pare că această tableta va funcţiona pe Windows 8, deoarece se ştie că Android-ul are câteva probleme cu utilizarea clasicelor formate Office. Tableta va dispune şi de un pen cu ajutorul căruia se poate scrie de mână, se poate desena sau se pot face adnotări pe texte. Samsung Galaxy One Tablet Projector va permite de asemenea teleconferinţe la un nivel de comunicare audio-video optim. Tableta se pare că va avea dimensiuni de 305 x 195 x 14 mm, carcasă din aluminiu, un minim de 2 GB de RAM şi un display FullHD.

Momentan nu se ştie când sau dacă va apărea acest model, având momentan statutul de concept,  dar dacă va apărea cred că va fi cu adevărat o tabletă de succes, deoarece se apropie din ce în ce mai mult de facilităţile oferite de un PC obişnuit.

Sursa: concept-phones.com