Telefoane Mobile

Dacă vă gândeaţi că Samsung nu va mai aduce nici un update al seriei originale Galaxy S, vă înşelaţi. Zilele acestea au apărut informaţii despre noul Samsung Galaxy S Advance, un nou membru al seriei I9000, serie ce a apărut pentru prima dată acum 2 ani de zile.

Noul smartphone se mai numeşte şi GT-I9070. Este primul smartphone din seria I9000 ce aduce un procesor dual-core, mai exact unul tactat la 1 GHz. Design-ul este uşor schimbat, având un ecran puţin curbat şi ieşirea audio în zona inferioară a telefonului.

Restul specificaţiilor sunt practice neschimbate faţă de cele din seria I9000. Ecranul este unul de 4 inch Super AMOLED cu o rezoluţie WVGA(800 x 480 pixeli). Camera foto de 5 megapixeli este capabilă să filmezi în format HD la 720p. Bateria este una de 1500 mAh.

Samsung Galaxy S Advance va rula Android 2.3.6 Gingerbread când va fi lansat. Ţinând cont că are procesor dual-core, este posibil să primească şi update la Android 4.0 ICS. Noul membru al seriei I9000 este aşteptat să fie prezentat oficial la MWC Barcelona de luna viitoare.

Sursa: sammyhub.com, VIA gsmarena.com