Samsung doreşte ca să aducă cât mai curând update-ul 2.2 pe “lord”-ul lor din zona telefoanelor mobile – Galaxy S. HTC şi Motorola pregătesc FroYo pentru o serie de terminale iar Samsung ce are ca obiectiv să depăşească HTC în cota de piaţă pe segmentul smartphone-urilor mizează mult pe seria Galaxy.
Se zvoneşte că versiunea actualizată Android 2.2 pentru acest handset va apărea undeva în septembrie 2010 sau chiar mai devreme sub efectul concurenţei acerbe.
Deja au apărut videoclipuri cu Samsung Galaxy S rulând FroYo.
În afară de Nokia majoritatea brandurilor ce se ocupă de segmentul smartphone-urilor au dezvoltat game întregi de terminale pe Android. Este evident că acest sistem de operare este considerat principalul rival pentru Apple şi al său iOS4.

Categorii: samsung

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.