Smartphone

O altă versiune a Samsung Galaxy S II a primit Android 4.0 Ice Cream Sandwich,  update la cea mai nouă versiune Android. Este  o diferență majoră față de SGS II-ul pe care-l cunoaștem noi. I9100G are procesor dual-core TI OMAP 4430 și accelerator grafic PowerVR SGX540 GPU. Restul specificațiilor de la display și rezoluție până la bateria de 1.650 mAh și camera de 8 Megapixeli sunt identice.

Samsung Galaxy S II 9100G este adus în anumite piețe încă din noiembrie 2012 și cred că a fost pus în vânzare și pentru a mai elibera din presiunea asupra fabricilor Samsung ce produceau Exynos dual-core la 1.2 GHz și să le permită să producă alte variante de procesoare pentru noile smartphone-uri din portofoliu.

Dacă ați cumpărat din afară un Galaxy S II 9100G atunci trebuie să știți că versiunea achiziționată la liber a primit Android 4.0 ICS față de 2.3 Gingerbread ce rula până acum.

Sursa: Gsmarena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.