Telefoane Mobile

În primul rând țin să le mulțumesc celor de la evoMag pentru amabilitatea de a ne oferi în test pentru câteva zile acest telefon mobil ce îl găsiți și în oferta lor la prețul de 2.399 lei. Vorbim de cel mai puternic smartphone pe platforma Android din țara noastră cu un ecran SuperAMOLED Plus de 4.3 inch, cu rezoluție 480×800 pixeli, procesor dual-core la 1.2 Ghz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, cameră foto de 8 Megapixeli ce filmează full HD la 1080p, 116 grame și 8.49 mm grosime.

Cutia în care vine este neagră. Însoțit de un cablu de conectare pe microUSB, căști pe jack de 3.5 mm și încărcător – foarte subțire ca și telefonul în cauză. Gadget.ro vă pregătește un review detaliat și luni va fi postat.

La prima vedere vei rămâne impresionat de dimensiunile telefonului. Aproape că nu este mare diferență față de smartbletul Dell Streak de 5 inch. Pe de altă parte se evidențiază grosimea redusă și se vede că Samsung a tras tare pentru fiecare gram – 116 grame față de peste 145 cât are HTC Sensation. Legat de performanțe, am făcut un test Quadrant și a scos din start peste 3.200 de puncte.

Altceva mi s-a părut interesant și anume că în browsing se descurcă similar cu iPad 2 și mai slab decât LG Optimus 2X și Motorola Xoom. Bănuiesc că ultimele două deviceuri se descurcă excelent datorită faptului că au la bază platforma Tegra 2. Samsung Galaxy Tab 10.1 are Tegra 2 și se vorbea că în funcție de cerere s-ar putea ca Nvidia să furnizeze chipseturi pentru SGS II pentru anumite piețe pe care Samsung își livrează terminalul.

Camera foto/video se descurcă excelent și un articol va fi pe această temă. Samsung Galaxy S II are o suită de atuuri și cu siguranță este telefonul momentului în zona de top.

[nggallery id=71]

UPDATE: poți afla mai multe informații în cadrul unui review complet Samsung Galaxy S II!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.