Arhiva-Samsung

Am intrat pe ultima sută de metri şi toată presa de specialitate arde de nerăbdare să afle cum va arăta noul Samsung Galaxy S. Zvonuri sunt nenumărate, informaţii mai mult sau mai puţin credibile la fel, însă ceea ce ştim cu siguranţă este faptul că Samsung trebuie să aducă ceva inovativ, ceva care să atragă utilizatorii din întreaga lume (deja nu mai ajunge doar să ai hardware, ecran şi cameră puternică).

Ei bine, că tot am deschis subiectul despre inovaţie, o sursă de „încredere” a ziarului New York Times afirmă cu tărie că Samsung Galaxy S IV va permite mutarea imaginii de pe ecran prin intermediul mişcării oculare. Mai exact, dacă un utilizator citeşte un articol şi ajunge în partea de jos a paginii, telefonul va muta automat în jos pagina pentru a-ţi permite să termini articolul. Acest lucru nu pare deloc nerealizabil, ţinând cont că la ora actuală pe Samsung Galaxy Note II camera frontală este utilizată pentru a ţine ecranul deschis până când utilizatorul adoarme.

Se pare că noua aplicaţie va purta denumirea de „eye scroll” şi este cât se poate de reală. Aceasta ar fi cu siguranţă o caracteristică interesantă a noul Galaxy S, smartphone care va fi lansat pe 14 martie la New York.