Samsung GALAXY Note 10 Lite îl găsiți și la PC Garage, am scris pe aici. Prețul este cel recomandat, găsit și în comunicatele Samsung. În cazul lui GALAXY S10 Lite era așteptat a fi poziționat pe la 3100 lei, iar eMAG îl afișează la un cost mai bun.

  1. Samsung GALAXY S10 Lite cu 8 GB RAM și 128 GB stocare – 2999 lei;
  2. Samsung GALAXY Note 10 Lite cu 6GB RAM și 128 GB stocare – 2799 lei.

Am pus specificațiile tehnice spre a vedea mai bine care sunt asemănările și diferențele între cele două smartphone-uri.

Punctele comune sunt date de design, ecran, capacitatea acumulatorului și software.

Sunt destule elemente ce le diferențiază, iar diferența de 200 lei pentru GALAXY S10 Lite aș spune că este cumva justificată. Are un procesor din generație 2019 vs 2018, mai multă memorie RAM, încărcare rapidă a acumulatorului, HDR10+ drept certificare în dreptul display-ului, dimensiuni cu puțin mai compacte față de S10 Lite.

GALAXY Note 10 Lite încearcă să atragă prin stylus-ul cu bluetooth, prin senzori ai camerei principale mai inspirat aleși, jack de 3.5 mm și cam atât.

Voi ce ați alege între cele două smartphone-uri?

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.