Mă așteptam ca eMAG să listeze configurația cu 8 GB RAM și 128 GB stocare la sub 4000 lei, era undeva în jur de 4300 – 4400 lei până mai zilele trecute.

Samsung Galaxy S22 Ultra cu 12 GB RAM și 256 GB stocare – 3999.99 lei, reducere de 1400 lei de la 5399.99 lei – 400 de bucăți.

Cred că va fi unul dintre produsele ce se va epuiza în ritm alert. Sunt și doar 400 de unități, iar cei ce caută un smartphone premium cu Android din oferta curentă a Black Friday la eMAG aș avea curajul să spun că nu au alternativă mai bună.

Are unul dintre cele mai bune display-uri din piață, a preluat și stylus-ul de la seria Note, a făcut deja pasul spre Android 13 cu OneUI 5, are una dintre cele mai bune camere foto și video, impresionează în mod plăcut și ca design.

Pur și simplu, nu ai cum să alegi un alt smartphone Android care să-l epateze în acest preț. Da, nu are Qualcomm Snapdragon de ultimă generați sau MediaTek Dimensity 9000+ ce a impresionat în teste de benchmark, dar cred că și hardware-ul de pe Galaxy S22 Ultra se descurcă în orice aplicație și joc fără absolut nicio proble,ă. Nu ma spun și de suportul software, vor mai fi portate 3 iterații Android și mai sunt încă 4 ani de update-uri pe partea de firmware, patch-uri de securitate etc.

Categorii: emagsamsung

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.