Smartphone

Au fost nenumărate informații legate de Samsung Galaxy S3 și ar ieși un articol generos chiar dacă aș face doar o compilație din ele. De la ora 21.00 – ora României – se desfășoară evenimentul în cadrul căruia este așteptată lansarea lui Samsung Galaxy S3. S-ar putea să mai fie prezentat și un Samsung Galaxy S II Plus, dar nu avem absolut nimic oficial pe această temă. 

Ce se zvonește legat de Samsung Galaxy S3:

– denumirea de Samsung Galaxy S3 în dauna celei cu cifra romană ca la SGS II;

– ecran de 4.7 sau 4.8 inch cu display HD;

– procesor Eynos quad-core la 1.4 sau 1.5 GHz;

– Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich;

– cameră de 8 / 12 Megapixeli;

– grosime de 7 mm;

– două variante de culoare: alb și albastru.

Infomațiile oficiale vin pe seară și vedem ce a dezvoltat Samsung atât de intens în ultimele luni. Q1 2012 a reprezentat cel mai bun trimestru pentru divizia de telefoane mobile a Samsung obținând locul I atât la telefoane inteligente cât și la telefoane mobile. Au depășit pe Apple și Nokia fără probleme.

Samsung pregătește și un serviciu de cloud denumit sCloud. LG și Google au intrat din aprilie 2012 în rândul companiilor care oferă servicii de cloud. Mi se pare logica ca și Samsung să abordeze piața și asta pentru că au o sumă de device-uri în piață de la telefoane mobile la televizoare. S-ar face un adevărat buzz negativ dacă SGS3 nu va veni în această seară. Contează și când va debuta în piață. Ar fi bine dacă la câteva zile ar debuta în stocurile magazinelor și nu peste cine știe câte luni.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.