Smartphone

Samsung Galaxy S4 Mini se afla la bursa zvonurilor și a specificațiile de ceva timp. Samsung s-a gândit să-l prezinte oficial. Nu uitați că ei mai au în pregătire un eveniment de lansare al unui device din seria GALAXY și al unuia cu Windows Phone 8 sau Windows 8 de sub sigla ATIV. Până pe 20 iunie mai sunt câteva săptămâni.

Să revenim la Samsung Galaxy S4 Mini. Specificațiile oficiale:

– display de 4.3 inch de tip Super AMOLED cu rezoluție 540×960 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 dual-core la 1.7 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– variantă cu 4G / LTE, 3G+ și dual-sim cu 3G, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm, NFC, A-GPS și GLONASS;

– cameră principală de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p, cameră frontală de 1.9 Megapixeli;

– baterie de 1900 mAh, 107 gr. și 8.94 mm grosime.

Ca design amintește direct de Samsung Galaxy S4. Are și o parte dintre funcțiile integrate de vârful de gamă, lipsesc barometru, senzorul de umiditate și temperatură.

Sursa: Samsung.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.