Smartphone

Lansarea oficială a lui GALAXY S4 Zoom s-a petrecut pe 1 august. Evenimentul a avut loc în București și a avut două componente: prezentarea propriu-zisă și o mică excursie prin oraș cu un autobuz double-decker descoperit și cu GALAXY S4 Zoom pe post de aparat foto.

Știți că GALAXY S4 Zoom integrează un senzor de 16 Megapixeli ce știe să filmeze la 1080p, zoom optic 10x. Specificațiile hardware sunt legate de un display Super AMOLED de 4.3 inch cu 540×960 pixeli, procesor dual-core la 1.5 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 64 GB, Android 4.2.2, 4G / LTE, Wi-Fi, dual-band.

Cântărește 208 gr. și grosime de 15.4 mm. GALAXY S4 Zoom poate fi considerat un camera phone, o cameră foto compactă cu funcția de telefon. Rulează Android 4.2.2 Jelly Bean și interfața este identică cu ceea ce regăsim pe GALAXY S4 Mini, GALAXY S4 etc.

Am și făcut câteva fotografii. Meniul din interfața camerei foto merită atenția în mod deosebit. Voi reveni cu mai multe detalii când ne va sosi la review. Au dispus în partea superioară și un buton dedicat pentru captura foto și video, de dimensiuni generoase. Bateria de 2330 mAh am remarcat că la un moment dat se încălzise destul de tare.

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Afișează Comunicatul de Presă” less_text=”Ascunde Comunicatul de Presă”]

Samsung GALAXY S4 zoom, primul smartphone care oferă
zoom optic 10x, disponibil în România

 

București, 01 august 2013 – Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un smartphone puternic care oferă nu doar eleganța celor mai recente smartphone-uri GALAXY S4, ci și funcții fotografice superioare.

Samsung GALAXY S4 zoom este un dispozitiv care poate îndeplini atât rolul unui smartphone de vârf, cât și rolul unui aparat de fotografiat compact de ultimă generație. Fiind echipat cu zoom optic 10x, senzor CMOS de 16 megapixeli, stabilizator optic de imagine și blitz Xenon cu cea mai recentă tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabilește noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu ajutorul telefonului mobil.

Revoluționarul Zoom Ring le oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa rapid, simplu și intuitiv, caracteristicile cheie ale lui GALAXY S4 zoom. Chiar dacă se află în mijlocul unui apel telefonic și văd ceva ce trebuie neapărat împărtășit, o răsucire rapidă a Zoom Ring va activa funcția In-Call Photo Share, permițând fotografierea și distribuirea imaginii direct prin MMS. Pentru o utilizare ușoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch și funcții Shortcut, oferind acces cu o simplă mișcare a mâinii la mai multe moduri de fotografiere, inclusiv Auto, Gallery și Smart Mode.

Zoom Ring revoluționează și sistemele convenționale de control ale unei camere cu zoom. Controlul cu ajutorul inelului de zoom, care înlocuiește butoanele de control tradiționale, face dispozitivul mai ușor de folosit. Astfel, utilizatorii vor putea obține cu ușurință fotografii extraordinare prin simpla mișcare a mâinii.

Datorită zoom-ului optic 10x și a senzorului de 16MP CMOS cu iluminare din spate, GALAXY S4 zoom le permite utilizatorilor să surprindă imagini frumoase de departe sau de aproape, în toate condițiile de iluminare, fără a fi nevoie să transporte un echipament foto greu. În plus, Stabilizatorul Optic de Imagine minimalizează neclaritatea și stabilizează imaginea în timpul utilizării zoom-ului, pentru fotografii și clipuri video de înaltă calitate.

Funcția Photo Suggest permite conectarea rapidă la biblioteci imense de imagini captate de alți fotografi, pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească și să compună cele mai bune fotografii oriunde în lume, direcționându-i către cele mai frumoase locuri în apropierea lor.

Cu ajutorul modului de fotografiere Smart Mode grija setărilor dispare, utilizatorii fiind liberi să fotografieze în mod artistic și să obțină rezultate impresionante. Cu Drama Shot pot fi realizate imagini deosebite prin fuzionarea unor fotografii succesive ale obiectelor în mișcare într-o singură imagine compusă, iar Action Freeze permite captarea unei acțiuni de mare viteză. Funcția Smart Mode Suggest poate evalua scena și poate furniza o listă scurtă cu cele mai bune moduri de fotografiere pe baza factorilor din jur, cum ar fi nivelurile de lumină, distanța focală, sau detectarea feței, astfel că utilizatorii vor obține întotdeauna cele mai bune cadre.

Dispozitivul GALAXY S4 zoom oferă și noul Samsung Hub, o destinație unică pentru conținut variat, precum muzică, clipuri video, cărți și jocuri, dar și Group Play, funcția care le permite utilizatorilor să se conecteze direct la dispozitivele lor Samsung, astfel încât să poată asculta și să se poată juca împreună, fără a fi nevoie de o conexiune Wi-Fi sau semnal la telefon.

 [/showhide]

Câteva fotografii făcute cu HTC One:

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.