Telefoane Mobile

După Samsung GALAXY Core II, GALAXY Ace 4, GALAXY Star 2 și GALAXY Young 2 a sosit anunțul legat de lansarea lui Samsung GALAXY S5 Mini.

Datele hardware pentru Samsung GALAXY S5 Mini:

– display Super AMOLED de 4.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor quad-core la 1.4 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.4 KitKat;

– 4G cu viteze în download de până la 150 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, NFC, bluetooth 4.0, A-GPS și GLONASS, funcția de telecomandă pentru TV prin portul infraroșu;

– 8 Megapixeli și cameră frontală de 2.1 Megapixeli;

– baterie de 2100 mAh, 120 gr. și 9.1 mm grosime.

Este certificat IP67 și nu se teme de contactul cu apa și praful. Față de LG G3 Mini, Samsung a rămas pe o diagonală mai mică (4.5 inch vs 5 inch la rivalul sud-coreean).

Declarație oficială:

„Ne dorim să oferim dispozitive variate, care să răspundă diferitelor nevoi și stiluri adoptate de clienții noștri,” a declarat JK Shin, CEO și șef al diviziei IT & Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics. „Noul Galaxy S5 mini le permite utilizatorilor să se bucure de design-ul și funcțiile unice ale lui Galaxy S5, într-o abordare minimalistă”.

Nu am informații legate de preț și disponibilitatea în România.

Câteva imagini cu Samsung GALAXY S5 Mini:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.