Telefoane Mobile

Nu înțeleg de ce operatorii telecom preferă să ruleze unele promoții punctuale fără a le scoate în față către publicul larg. O astfel de ofertă practică Vodafone în aceste zile pentru Samsung GALAXY S6 Edge achiziționat la fidelizare / prelungire de contract retenție.  

Un cititor a cumpărat Samsung GALAXY S6 Edge la 47 49 euro cu Super RED 32, preț actualizat de la 429 euro cât costă cu abonament nou.

Samsung GALAXY S6 Edge = 47 euro + RED 32 / 31 euro pe 2 ani de zile = 791 euro, prețul fără abonament fiind de 699 euro. Toate beneficiile încorporate de Super RED 32 la 92 euro pe 24 luni.

Nu-i așa că pare a fi ușor suprarealist?

Super RED 32 = 30.97 euro pe lună, NELIMITAT la minute și SMS-uri în orice rețea, 350 minute internaționale, 5 GB trafic de date la viteze 4G, 400 MB în roaming.

Vă recomand să puneți o întrebare legată de S6 Edge și cine știe, oferta pe care Andrei a primit-o să se repete și în cazul vostru.

Update: Cel mai probabil a prins oferta amintită la portarea numărului său în Vodafone, așa cum Ionuț C a menționat în comentariul de mai jos. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.