Software

Veste bună pentru cei ce folosesc Samsung GALAXY S6 Edge Plus, în Turcia a început a fi oferit update-ul OTA către Android 7.0 Nougat. Sper că nu este sacrificată autonomia, așa cum se întâmplă la 7.0 Nougat pe GALAXY S7. 

Update-ul are 1374.26 MB și firmware-ul poartă indicativul G928CXXU3CQC7.

Care sunt noutățile aduse de către Android 7.0 Nougat pe Samsung GALAXY S6 Edge Plus?

  • filtru pentru lumina albastră + posibilitatea de a regla rezoluția display-ului spre a îmbunătăți autonomia;
  • Samsung Pass – aplicație pentru managementul parolelor;
  • îmbunătățire a redării clipurilor video, dar și la nivel de acustică, Calendar cu interfață actualizată, folderele de aplicații sunt transparente;
  • setările sunt mai bine structurate, design ce amintește de limbajul Android N.

Una peste alta, ar trebui ca în câteva zile să vedem 7.0 Nougat și pe S6 Edge Plus achiziționat la liber în țara noastră, iar în săptămânile și lunile următoare să facă pasul și spre unitățile achiziționate din oferta operatorilor de telecomunicații.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.