Software

Veste bună pentru cei ce și-au achiziționat Samsung GALAXY S6 sau GALAXY S6 Edge, în Coreea de Sud a început a fi oferit Android 6.0 Marshmallow. 

Mă aștept ca în februarie 2016 să avem parte de un update software livrat global, spre toate telefoanele S6 și S6 Edge comercializate de către compania sud-coreeană.

Ce aduce Android 6.0 Marshmallow pe Samsung GALAXY S6 și S6 Edge?

  • modificări minore la nivel de interfață grafică;
  • cititorul de amprentă integrat în tasta fizică urmează a putea fi accesat de către alte aplicații în afară de cele ale Samsung;
  • notificările au parte de o interfață actualizată.

Sammobile are o galerie impresionată de imagini cu modul în care arată Android 6.0 Marshmallow + TouchWiz UI. Tot în februarie 2016 ar trebui să vedem cum Android 6.0 ajunge și pe GALAXY S6 Edge Plus și Samsung GALAXY Note 5.

Din moment ce nu sunt modificări majore la nivel de UI, nu înțeleg de ce Samsung a amânat acest update pe o perioadă atât de lungă. LG G4 a făcut pasul spre Android 6.0 de prin noiembrie 2015.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.