Software

Samsung GALAXY S7 este un smartphone pe care compania sud-coreeană nu l-a uitat în ce privește patch-urile de securitate. Cel mai nou update încorporează recomandările Google pe octombrie 2019.

Înțeleg că update-ul a început a fi livrat în câteva țări: Columbia, Argentina. Trinidad Tobago, Chile, Paraguay și Brazilia.

Versiunea de firmware este G930FXXS6ESJA. În câteva zile ar trebui să înceapă o mișcare similară și pe Samsung GALAXY S7 Edge. Sunt vârfurile de gamă din 2016. Uite că Samsung este capabil să nu uite de smartphone-urile sale mai vechi în ce privește patch-urile de securitate, suportul software etc.

GALAXY S7 a fost și smartphone-ul meu de zi cu zi pentru câteva luni bune. Printre punctele sale PRO îmi amintesc de ecran, camera foto și video, autonomia, dimensiunile compacte.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.