Software

Samsung GALAXY S7 este un smartphone pe care compania sud-coreeană nu l-a uitat în ce privește patch-urile de securitate. Cel mai nou update încorporează recomandările Google pe octombrie 2019.

Înțeleg că update-ul a început a fi livrat în câteva țări: Columbia, Argentina. Trinidad Tobago, Chile, Paraguay și Brazilia.

Versiunea de firmware este G930FXXS6ESJA. În câteva zile ar trebui să înceapă o mișcare similară și pe Samsung GALAXY S7 Edge. Sunt vârfurile de gamă din 2016. Uite că Samsung este capabil să nu uite de smartphone-urile sale mai vechi în ce privește patch-urile de securitate, suportul software etc.

GALAXY S7 a fost și smartphone-ul meu de zi cu zi pentru câteva luni bune. Printre punctele sale PRO îmi amintesc de ecran, camera foto și video, autonomia, dimensiunile compacte.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.