Smartphone

Știu că România și SUA sunt piețe diferite, cu prețuri distincte practicate de către fiecare filială în parte etc. Totuși, este interesant să vedem cum evoluează prețurile, pentru că în sens similar va fi și în țara noastră, la un moment dat. 

Samsung GALAXY S9 – 619.19 dolari / aprox. 2467 lei ;

Samsung GALAXY S9 Plus – 737.52 dolari / aprox. 2939 lei.

Sunt prețurile ce le găsiți pe Amazon USA.

În oferta eMAG, Samsung GALAXY S9 costă 2789 lei, iar Samsung S9 Plus se oprește la 3499 lei.

Cred că vom vedea cum compania sud-coreeană le promovează din ce în ce mai agresiv în perioada imediat următoare. Au trecut peste 6 luni de la debutul comercial, iar printr-un refresh pe partea de cost de comercializare le vor face de interes pentru o categorie nouă de utilizatori.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.