Smartphone

Cutremurul din Japonia a dat planurile unor companii peste cap. Pe lângă Samsung și Sony Ericsson a amânat lansarea lui Neo, iar Xperia Arc și Play s-ar putea să rămână fără stocuri. Pe acest fond și Galaxy SII a fost mutat pentru prezența în magazine din mai 2011. În Marea Britanie din 1 mai și Vodafone cu siguranță se va grăbi să îl aducă și în România, astfel încât Optimus 2x va avea un rival în adevăratul înțeles al cuvântului. Nu cred că modelul de la Samsung va fi mai ieftin decât LG. Mai este puțin și o să ne lămurim.

– ecran de 4.3 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, SuperAMOLED Plus și 16.7 milioane culori;

– procesor dual-core la 1 Ghz, 1 Gb RAM, 16 sau 32 GB pe post de memorie internă, microSD de până la 32 GB, Android 2.3 Gingerbread;

– Wi-Fi, bluetooth 3.0, GPS, microUSB;

– cameră foto de 8 Megapixeli ce filmează full HD și secundară de 2 Megapixeli;

– baterie de 1650 mAh, 116 grame și 8.49 mm grosime.

Este un alt telefon superb bazat pe Android. Păcat că va cost un pic cam mult.

Sursa – gsmarena.com

Sursă imagine.

 

Tag-uri: Galaxy SII
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.