Telefoane Mobile

via ! sursa

A fost anunțat un alt smartphone sud-coreean al celor de la Samsung. Numele de Neo îmi amintește de filmul de la începutul decadei – Matrix și eroul principal. Acum să nu credeți că performanțele lui Samsung Neo sunt uriașe. Se pare că avem de-a face cu Galaxy SII Mini ce va fi anunțat în curând la nivel global.
Nu știu dacă vă mai amintiți de Galaxy Ace de care vorbeam aici sau cum îi spuneam iPhone 4 de buget. Neo este un telefon îmbunătățit. Datele hardware scot în evidență:
– ecran de 3.5 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;
– procesor de 800 Mhz, memorie internă de 4 GB și microSD de până la 32 GB;
– cameră foto de 3 Megapixeli;
– Wi-Fi, 3G, GSP, jack de 3.5 mm, bluetooth;
Înțeleg că merge spre zona de mijloc, dar puteau măcar ca senzorul camerei să fie de 5 Megapixeli și rezoluție de 480×800 pixeli stă în coadă de pește. Fiind date preliminare mai degrabă cred în una de 320×480 pixeli ca la Galaxy Ace.
Samsung închide toate nișele Android lansând terminale pe bandă rulantă. Aștept un înlocuitor pentru Galaxy 5 care să detroneze LG Optimus One de pe poziția de cel mai bun telefon Android low-cost.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.