Tablete

Tableta Samsung GALAXY Tab S7 Plus urmează a fi lansată la început de august, alături de seria Note20, GALAXY Fold 2 și Samsung GALAXY Z Flip 5G. Cel puțin așa sunt informațiile de la bursa zvonurilor (5 august ar fi data aleasă de către compania sud-coreeană spre a face un refresh important în ce privește linia sa de dispozitive Android).

Bateria de pe GALAXY Tab S7 Plus a primit certificare în Germania (TUV Rheinland) și Coreea de Sud. Ar avea o capacitate de 10090 mAh. 

Este o confirmare a zvonurilor anterioare, dar nu avem încă o confirmare din partea Samsung în ce privește capacitatea acumulatorului de pe următorul vârf de lance pe segmentul tablete. Designul lui GALAXY Tab S7 Plus amintește direct de Tab S6.

Samsung GALAXY Tab S7 ar folosi un panel OLED de 11 inch, iar Tab S7 Plus ar urca la 12.3 sau 12.4 inch (de aici și necesitatea unui acumulator pe măsură). Rata de refresh ar fi în ambele cazuri de 120Hz, iar la nivel de chipset ar adopta Qualcomm Snapdragon 865 cu 5G la pachet. Tab S7 ar încorpora un acumulator de 7760 mAh.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.