Smartphone

Samsung Galaxy Wide este cel mai nou smartphone al producătorului sud-coreean, device lansat chiar în ţara sa de baştină. Terminalul are specificaţii destul de modeste, iar printre principalele caracteristici regăsim un display HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip quad-core, 2 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare, o cameră foto de 13 megapixeli, iar la capitolul sistem de operare vom avea Android 6.0 Marshmallow.

Chiar dacă specificaţiile nu impresionează, Samsung Galaxy Wide va avea un preţ de comercializare în Coreea de Sud destul de ridicat, aproximativ 275 dolari. Nu avem informaţii despre o eventuală prezenţă europeană pentru acest telefon.

Samsung Galaxy Wide 2

Specificaţii complete pentru Samsung Galaxy Wide:

  • display de 5.5 inch cu rezoluție HD (1280 x 720 pixeli);
  • procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip quad-core, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB;
  • Android 6.0 Marshmallow cu interfaţa TouchWizz;
  • 4G cu viteze în download de până la 150 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, bluetooth 4.1, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS / BDS, radio FM;
  • 13 Megapixeli cu autofocus și LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh.
Sursa: sammobile.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.