Accesorii inteligente

Alături de Samsung Gear Sport a fost prezentată și una dintre cele mai complexe brățări fitness – Samsung Gear Fit2 Pro. 

În linii mari și aici avem mare parte din specificațiile ceasului, mă refer la rezistența la contactul cu apa și certificare 5ATM pentru sesiunile prelungite de înot, la software-ul încorporat și aplicațiile ce-i extind funcționalitatea etc.

Sunt două variante de culoare – negru și negru + accente roșii. Display-ul curbat de 1.5 inch aș putea spune că este de efect, se pliază mult mai natural pe mână și nu te deranjează în activitățile desfășurate într-un ritm susținut și o perioadă lungă de timp.

Specificații Samsung Gear Fit2 Pro;

  • display Super AMOLED de 1.5 inch cu rezoluție 216×432 pixeli, protejat cu sticlă Gorilla Glass 3, certificare 5ATM, dar și pentru standardul militar american MIL-STD-810G;
  • procesor Exynos 3250 de tip dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB spațiu de stocare;
  • Tizen OS;
  • Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.2, accelerometru, barometru, senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, GPS, GLONASS, Beidou;
  • baterie de 200 mAh ce ar oferi autonomie de 3 – 4 zile, 34 gr și dimensiuni de 25 x 51.3 mm.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.