Accesorii inteligente

Orange și-a actualizat oferta de accesorii inteligente prin integrarea celui mai intersant smartwatch lansat în 2014. Samsung Gear S costă 199 euro cu abonament de 5 euro (30 de minute și SMS-uri naționale, 50 MB internet pe mobil). Prețul standard urcă la 399 euro, unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din piață.

Interesant este că în link se specifică “samsung-galaxy-gear-s” în contextul în care Samsung Gear S rulează Tizen OS și nu are nicio treabă cu universul Android, deci particula GALAXY nu are ce căuta aici.

Am făcut și un articol în care am spus de ce Samsung Gear S se apropie mai degrabă de ideea de “smartphone” cu Tizen OS (conectivitate 3G + 2 G).

Samsung-Gear-S

Samsung Gear S – “all-in-one” smartwatch;

– display curbat Super AMOLED de 2 inch cu rezoluție 360×480 pixeli;

– procesor dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare;

– Tizen OS;

– 3G + 2G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.1, A-GPS și GLONASS;

– rezistent la contactul cu apa și praful, certificare IP67;

– baterie de 300 mAh ce ar oferi autonomie de până la 2 zile, dimensiuni de 39.8 x 58.3 x 12.5 mm.

Ai plăti un abonament de 5 euro pentru un smartwatch?

Mi se pare destul de curajoasă abordarea operatorului telecom.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.