Arhiva

Samsung Electronic Romania a lansat o serie de 7 modele de notebook-uri si netbook-uri si tinteste spre o cota de piata de 7% pana la sfarsitul acestui an. Modelele lansate sunt: RF 510, RV508, R538I, R538E, SF310, NF210 si N145.

SF310 este unul dintre modelele reprezentative ale noii game de notebook-uri. Procesoarele dual core Intel Core i3 / i5, bateria premium Litiu Polimer care ofera pana la 7,5 ore de viata si tehnologia Fast Start sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale seriei SF.

Pentru utilizatorii interesaţi de un un design extrem de funcţional, Samsung propune RV508I. Acesta dispune de o tastatură numerică care facilitează utilizarea şi asigură o eficienţă sporită. Are cititor de card de memorie 4-in-1 şi ecran LCD 15.6″.

Pentru persoanele pentru care portabilitatea este un factor esenţial Samsung propune N145P, un netbook cu o greutate de numai 1,24 kg.

In cadrul lansarii au fost invitati: Razvan Lucescu, Cristina Bazavan si Andi Moisescu, primii utilizatori din Romania de notebook-uri Samsung Electronics si  vorbesc despre acestea ca fiind pentru ei un stil de viaţă ce îmbină clasicul cu modernul.

“Sunt un om practic, caruia ii plac lucrurile simple si usor de manevrat. Recunosc ca aptitudinile tehnice nu se numara printre atuurile mele, dar laptopul Samsung RF510 s-a dovedit a fi foarte ‘user friendly’ si un real suport in rezolvarea nevoilor mele punctuale. Cu ajutorul acestui laptop ma documentez pentru meciuri, urmaresc site-uri legate de profesia mea, comunic si imi comand cartile de care am nevoie”, declara Razvan Lucescu, antrenorul echipei nationale de fotbal.

Sursa: smartfinancial.ro