Software

Veste bună pentru cei ce folosesc smartphone-uri Samsung din seriile Galaxy S21, S20 și Note20. A început a fi livrat update-ul la OneUI 5 dezvoltat pe Android 13.

Update-ul a început a fi oferit în Germania, dar și în alte țări europene. Dacă folosiți unul dintre smartphone-urile amintite și ați făcut pasul spre noul software, ne puteți semnala în secțiunea de comentarii.

Numele de cod pentru Galaxy S21, S21 Plus și S21 Ultra este G991BXXU5DVJC, G996BXXU5DVJC, și G998BXXU5DVJC.

OneUI 5 dezvoltat pe Android 13 încorporează și patch-urile de securitate la nivelul lui octombrie 2022.

Printre noutățile aduse:

  • posibilitatea de a schimba ecranul de start cu stiluri noi pentru ceas, fundaluri și chiar posibilitatea în a folosi o porțiune dintr-un material video;
  • setări actualizate pe partea de securitate și intimitate (dacă o fotografie conține informații importante ți se dă o notificare când vrei să transmiți mai departe);
  • Modul Mentenanță – restricționează accesul la datele personale când telefonul este trimis în service.

Putem concluziona că Samsung are cel mai bun suport software din universul Android, în momentul de față. Cred că niciodată nu s-au mișcat atât de repede în a porta cele mai noi iterații pe smartphone-urile din ofertă. Până la sfârșit de 2022 sunt sigur că și alte produse sud-coreene vor face pasul spre OneUI 5 și Android 13.

Sursa: AndroidCentral.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.