Smartphone

OnePlus 8T este un smartphone lansat în octombrie 2020, un telefon cu valenţe de flagship la acel moment. Dar oare ce legătură are acest device cu articolul de faţă ?

Simplu, încărcarea rapidă pe fir la 65W. Dacă OnePlus a implementat această tehnologie în urmă cu aproape 3 ani, se pare că Samsung o va aduce în premieră în 2024 pe seria premium Samsung Galaxy S24.

Însă nu, nu pe toate cele trei modele, ci doar pe Samsung Galaxy S24 Ultra (posibil şi pe Samsung Galaxy S24 Plus, însă nu este nimic sigur). Samsung Galaxy S24 ar urma fie să rămână blocat la încărcarea la 25W, fie să facă pasul spre încărcarea la 45W (ceea ce ar fi mai normal).

Sursele actuale susţin că pentru Samsung Galaxy S24 Plus şi Galaxy S24 Ultra vor fi implementate şi noi tipuri de baterii, unele bazate pe o tehnologie stratificată similară cu cea utilizată în segmentul auto. Aceeaşi tehnologie ar urma să fie folosită şi de Apple pe toate modelele seriei iPhone 15.

Acum nu ne rămâne decât să sperăm că aceste informaţii sunt reale şi că Samsung chiar va oferi o schimbare la acest capitol deficitar.

Sursa: twitter.com