Telefoane Mobile

Se pare că a început a fi disponibil world wide în mod gradual şi va fi o mare bucurie pentru cei ce posedă un astfel de smartphone. Screenshot-urile de mai jos au fost făcute pe Samsung Galaxy Nexus. Versiunea de upgrade poartă indicativul 4.0.3 şi nici măcar Samsung Galaxy Nexus nu o rulează ci urmează a fi primită în viitorul apropiat. Nu trebuie decât să aşteptaţi ca update-ul să fie valabil şi pentru telefoanele Nexus S din ţara noastră.

Primesc Android 4.0 doar Nexus S pe UMTS şi cele pe CDMA sunt excluse în acest moment. Nu are relevanţă pentru piaţa locală care merge pe UMTS şi nu avem nicio reţea CDMA. Puteţi achiziţiona un Samsung Nexus S de la 1.189 lei.

Un video:

[nggallery id=223]

Sursa

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.