Este o știre cumva așteptată din partea Samsung. Mă rog, trebuie precizat că suntem la bursa zvonurilor și nu avem chiar o confirmare oficială pe acest subiect.

Samsung a ținut o adunare a acționarilor, iar CEO-u DJ Koh a spus că se gândesc să nu lanseze un GALAXY Note în 2021. Motivul a fost legat de faptul că este așteptată o criză a procesoarelor pentru smartphone, o criză cumva așteptată după cea care a blocat piața de automobile.

A punctat faptul că un nou vârf de gamă din seria Note va fi anunțat cu siguranță în 2022. 

Discutăm despre o pierdere importantă pentru Samsung, 5% din livrările sale de smartphone-uri sunt afectate și discutăm despre smartphone-uri cu preț de la 750 – 800 euro în sus.

Samsung GALAXY Note20 Ultra;

Mă aștept să avem mai puține lansări de smartphone-uri în perioada următoare. Mi se pare a fi și o gură de oxigen, pentru că mereu sunt zeci peste zeci de anunțuri în universul Android. O gamă de smartphone-uri mai redusă, dar cu atenție mai mare pe partea de funcții și suport software ar fi chiar excelentă.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.