Arhiva-Resurse

Samsung s-a implicat activ în ediția din 2012 a Jocurilor Olimpice desfășurată la Londra.   România a avut mai puține medalii ca în trecut și poate de aceea li se acordă o atenție mai mare.

Ieri la COSR s-a desfășurat un eveniment în cadrul căruia fiecare medaliat cu aur, argint sau bronz la Londra 2012 a primit câte un smartphone de top de la Samsung Electronic România. Pentru prima dată am văzut de aproape pe Sandra Izbașa, Cătălina Ponor, Alin Moldoveanu sau Alina Dumitru.

M-au uimit prin entuziasmul și bucuria lor după o competiție grea, o sumă de interviuri și evenimente de la sosirea în țară. Erau toți un zâmbet și o plăcere să-i vezi live. Ar fi și mai important dacă lumea și-ar aduce aminte de ei și în interregnul de 4 ani dintre Jocurile Olimpice, iar companiile ar alege în promovarea lor să meargă pe astfel de eroi, oameni care au muncit enorm ca să ajungă în top 3 mondial la o olimpiadă.

Galeria foto completă este pe pagina noastră de facebook. A scris și Radu, o serie de declarații oficiale.

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.