Tablete

În urmă cu câteva minute ne-a sosit tableta Google Nexus 7 de la quickmobile.ro. Imediat am deschis cutia și am încercat să filmez, să vedeți cum arată pachetul cu tableta rezultată în urma parteneriatului dintre ASUS și Google, prima tabletă din seria Nexus cu Android 4.1 Jelly Bean.

Datele tehnice:

Tabletă Google Nexus 7
Ecran IPS de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli
Procesor Quad core Tegra 3 la 1.3 GHz
Memorie 1 GB RAM, 8 / 16 GB spațiu de stocare
GPU ULP GeForce
Sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean
Conectivitate Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm
Cameră foto și video Frontală de 1.2 Megapixeli și filmează HD
Baterie 4.325 mAh
Greutate 340 gr.
Grosime 10.5 mm

În cutie dați de tabletă, încărcător, manual cu instrucțiunile de utilizare, cablu USB 2.0 – microUSB, adaptor de priză pentru Europa. Totul în negru, asta ca să vină și în contradicție cu albul specific iPhone & iPad de la Apple.

Tableta la prima vedere mi-a amintit în partea frontală de Galaxy Nexus, fără taste capacitive. Spatele tabletei oferă un grip plăcut și puternic, un plastic care mi-aș dori să-l văd și la alte tablete de 7 inch.

Revenim cu mai multe detalii, review-ul va apărea cât de curând pe gadget.ro. Asta pentru că vorbim de cea mai căutată și interesantă tabletă de 7 inch, în special pentru cei care au deja un smartphone Android.

Clipul video este în procesare pe YouTube.

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.