Smartphone

ATIV este brandul sub care compania sud-coreeană a adus un telefon cu Windows Phone 8, o tabletă cu Windows RT și Windows 8. Samsung ATIV S era un fel de Samsung GALAXY S III cu Windows Phone 8. Nu m-aș mira să văd un nou model cu Windows Phone 8 și specificații & design preluate într-un fel de la GALAXY S4.

Cert este că pe 20 iunie va avea loc un eveniment sub egida Samsung Premiere 2013 în care va fi lansat cel puțin un device din seria GALAXY cu Android și unul cu Windows 8 / Windows RT / Windows Phone 8 sub logo-ul ATIV.

Locul de desfășurare ales a fost Londra. Evenimentul va fi transmis live pe YouTube. Se anunță o vară interesantă din perspectiva Samsung.

Sursa: Samsung Mobile

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.