Samsung Galaxy S21 FE 5G Smartphone

Samsung pregătește un mod dedicat pentru situația în care trimiți smartphone-ul în service. Este cumva de la sine înțeles că atunci când trimiți telefonul spre a fi reparat trebuie să aplici resetare la datele din fabrică.

Trebuie să faci backup sau să descarci imaginile și materialele video din telefon, ștergi aplicațiile etc (aplicațiile bancare sunt un chin în sine, cu tot felul de pași, SMS-uri și coduri ce trebuie să le ții minte).

A apărut o informație în Coreea de Sud legată de faptul că Samsung pregătește Repair Mode. Va fi găsit în One UI, secțiunea Setări / Baterie și Device Care. Când este activat, telefonul va reporni. Vor fi ascunse datele personale, mesajele, conturile adăugate pe telefon. Vor fi active doar aplicațiile preinstalate.

După ce telefonul se întoarce de la service, vei putea dezactiva Repair Mode printr-un model sau prin utilizarea cititorului de amprentă.

Repair Mode va fi adus pe seria Galaxy S21 printr-un update software în viitorul apropiat. Sunt planuri spre a fi implementat și pe alte modele din portofoliul Samsung. Mi se pare a fi cu adevărat o funcție utilă și mă gândesc de ce nu au venit cu o soluție de acest fel de mai mult timp.

Sursa: GSMarena.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.