Televizoare

Samsung a lansat un televizor gigant cu tehnologie Quantum Dot (QLED) denumit Samsung Q9. Acesta are o diagonală de 223 cm şi este poziţionat ca fiind un televizor ultra-premium.

Samsung Q9 este un gadget dedicat celor care vor cea mai nouă tehnologie în casa lor: contrast nativ mult îmbunătățit, gama de culori completă și unghiuri de vizualizare foarte largi. Televizorul include tehnologii care optimizează culoare ecranului în funcţie de lumina ambientală, iar calitatea imaginii nu este afectată în timp.

Televizorul are un design pe atât de modern, pe atât de simplist, un singur cablu optic foarte subţire care face legătura cu hubul OneConnect şi o telecomandă universală cu design minimalist. Samsung Q9 vine ca o completare a gamei QLED formată din televizoare cu diagonală de 139 cm, 165 cm şi 190 cm.

La final am lăsat şi cireaşa de pe tort: preţul. Samsung Q9 va costa aproximativ 20.000 de dolari, cât o garsonieră într-un oraş mare din România.

Sursa: samsung.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.