Foto si Video

Miercuri de dimineaţă am fost la Băneasa Shopping City pentru a participa la o premieră din partea Samsung România şi anume din partea divizei lor ce include şi camerele foto. Prezentarea a fost făcută de către Cabral şi o galerie foto destul de mare găsiţi mai jos.

În primul rând ţin să precizez că au intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare album digital din lume. Totul a fost făcut ca la carte cu o confirmare din partea Guiness World Records, un reprezentant al lor a confirmat recordul. Au construit la una dintre intrările din mall-ul Băneasa un album digital la scară mare cu 12 ecrane  conectate ce erau setate să arate imagini cu momentul în care soarele apare pe cer. Imaginile au fost primite în cadrul unui concurs care s-a lăsat cu 12 camere foto oferite ca premiu. La ora 11.30 au fost afişate fotografiile ce au câştigat. Juriul, unde l-am remarcat pe Bogdan Petre, a avut o misiune destul de grea. Au fost primite peste 3.000 de imagini şi multe dintre ele au fost reuşite.

Dintre camerele foto lansate am reţinut Samsung NX200 şi Samsung MV800, scriu din memorie şi sper că nu le-am schimbat denumirea. Prima este o cameră foto cu obiective interschimbabile şi MV800 are un display LCD de tip touch extrem de flexibil, iar dimensiunile sale permit să o ţineţi fără probleme în buzunarul pantalonilor. Revin cu detalii referitoare la cele două camere foto şi video.

Detalii legate de cei care au câştigat pe samsungimages.ro.

Pe aceeaşi temă a scris şi Radu.

Albumul nostru cu fotografii este complet pe pagina de facebook.