Samsung SE370 Televizoare

Cum autonomia smartphone-urilor nu este aproape niciodată suficientă, iar din dorința de a scăpa de cablurile necesare procesului de încărcare au apărut tehnologii wireless pentru acestă operațiune, Samsung a adus pe piață primul monitor cu funcție de încărcare fără fir a telefoanelor mobile compatibile.

Samsung SE370 este disponibil cu două diagonale ale ecranului, de 23.6 și 27 inci, și este compatibil cu toate dispozitivele mobile ce utilizează standardul de încărcare wireless Qi, dezvoltat de Wireless Power Consortium (WPC). Qi este una dintre interfețele standard cele mai răspândite la nivel global.

Samsung SE370 integrează porturile de încărcare disponibile până acum pe alte ecrane într-o singură zonă circulară de încărcare wireless. Utilizatorii își pot așeza acum dispozitivul pe suprafața de încărcare, iar procesul se face automat, fiind confirmat de o lumină LED care se aprinde atunci când telefonul se încarcă.

Monitor Samsung  SE370 Dynamic White

Pe lângă încărcarea wireless a telefoanelor compatibile, Samsung SE370 oferă și un panel Plane-to-Line-Switching (PLS), cu unghiuri largi de vizualizare (178 de grade), funcție flicker-free și tehnologie AMD Freesync.

Specificații detaliate pentru Samsung SE370:

Specificatii Samsung SE370

Monitor Samsung SE370

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.