În ultima perioadă am avut ocazia să mă joc cu o cameră – Canon Legria FS200. La un preţ de aproximativ 1300 Ron filmează destul de slab dar este micuţă. Concluzia ar fi – o opţiune interesantă.
         Am prins gustul clipurilor şi sunt în căutarea unei variante ieftine şi “deştepte”. Adică ceva ce nu prea ai cum să găseşti. La un preţ, aproape, imbatabil remarc Samsung U10 – 599 Ron.
         Camera coreenilor se laudă cu rezoluţia de filmare FULL HD 1920×1080 – care nu este de ici de colo. Greutatea este de … 95 grame (mobilul meu cântăreşte mai mult). Obiectivul camerei permite o înclinare de 7 grade – ca să filmezi cât mai bine. Senzorul pentru fotografii este CMOS de 10 Megapixeli. Te surpinde şi cu Time Lapse Recording. Memoria este dată de un card SD.
         O prezentare video:

    Un clip făcut cu această cameră. Eu zic că se vede excepţional pentru acest preţ.

     

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.