Smartphone

Vorbim de partea hardware. Samsung când a adus în atenția publicului acest model a fost laconic în ce privește specificațiile hardware. Zic că este o nișă pe care vor mai apărea telefoane. Sunt multe persoane ce au nevoie de un telefon care să reprezinte un pachet complet de comunicare, dar care să aibă un smartphone capabil să funcționeze și după ce intră în contact sau apă sau în urma unui șoc. 

Date hardware pentru Samsung Xcover S5690:

– ecran capacitiv de 3.65 inch cu rezoluție 320×480 pixeli și 16 milioane culori, gorilla glass pentru preîntâmpinarea zgârieturilor;

– procesor de 800 MHz, 512 MB RAM, 150 MB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 2.3.4 Gingerbread și interfața TouchWiz UI;

– 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, GPS, jack de 3.5 mm;

– cameră de 3.2 Megapixeli care înregistrează la rezoluție VGA;

– baterie de 1.500 mAh, 116 gr., 12 mm grosime.

Rezistă în apă la o adâncime de un metru pentru o jumătate de oră. Bineînțeles că este și rezistent la șocuri sau praf. Mai este un singur telefon cu care intră în concurență – Motorola Defy care va primi un upgrade sub forma Defy+ (ecran de 3.7 inch, procesor de 1 GHz, Android 2.3 Gingerbread, baterie de 1.700 mAh).

Sursa: Gsmarena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.