Foto si Video

Samsung a prezentat o nouă gamă de imprimante color Xpress C410W, una dintre aceste imprimante plusează și cu conectivitate NFC pentru imprimare facilă a unui document direct de pe smartphone sau tabletă.

Declarație oficială:

Cele mai noi soluții de imprimare au la bază dorința utilizatorilor de a imprima fotografii și documente direct de pe telefonul lor“, a declarat Joosang Eun, Senior Vice President al echipei de marketing strategic, Samsung Printing Solutions. “Seria Xpress C410W care oferă conectivitate NFC este un bun exemplu al modului în care Samsung inovează piața soluțiilor de imprimare mobilă și segmentul de imprimante cu conectivitate NFC și demonstrează angajamentul nostru față de zona de cercetare, dezvoltare și proiectare a  produselor care îmbunătățesc experiența consumatorilor. Samsung va continua să extindă soluțiile NFC de tipărire mobilă pentru utilizatorii ce dețin afaceri mici și mijlocii.”

 Mai multe detalii:

Samsung 

C410W

C460W

C460FW

Funcție

Print

Print, Copy, Scan

Print, Copy, Scan, Fax

Speed_ Mono

Până la 18 ppm in A4 (19 ppm în format Letter)

Speed _ Color

Până la 4 ppm in A4 (4 ppm în format Letter)

Procesor

300 MHz

Dual CPU 533 MHz&150MHz

Memorie

32 MB

128 MB

Rezoluție

Până la 2,400 x 600 dpi (600x600x2bit)

Panou de comandă

X

LCD

Capacitate Input

150-sheet Cassette

Capacitate Output

50-sheet Face Down

Toner_Black

Cartuș 1,500 *Standard pages

(Până la 700 pages Starter Toner Cartridge)

Toner_Color

Cartuș 1,000 *Standard pages

(Până la 500 pages Starter Toner Cartridge)

C410W_2

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.