Smartphone

Samsung îşi pune în continuare speranţe în sistemul propriu de operare, mai ales că la nivelul ceasurilor inteligente Tizen OS ocupă un onorabil loc 2, întrecând chiar şi Android Wear. În segmentul smartphone-urilor cel mai nou device cu Tizen OS al companiei sud-coreene este unul entry-level şi se numeşte Samsung Z4.

Samsung Z4 este echipat cu un ecran de 4.5 inci cu rezoluţie de doar 480 x 800 pixeli, procesor quad-core, 1 GB RAM, 8 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 5 megapixeli, conectivitate dual-sim 4G şi baterie de 2050 mAh.

Noul terminal va fi disponibil în trei variante de culoare: negru, argintiu şi auriu, doar în ţări emergente precum India. Preţul nu a fost încă specificat, însă în teorie acesta nu ar trebui să depăşească 100 – 120 dolari.

Specificaţii complete pentru Samsung Z4:

  • display de 4.5 inci cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli protejat cu sticlă curbată 2.5D;
  • procesor quad-core tactat la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru card microSD de până la 128 GB;
  • Tizen OS 3.0;
  • dual-sim, 4G LTE + VoLTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS, A-GPS, GLONASS;
  • cameră foto de 5 megapixeli cu autofocus, flash dual-LED, deschidere f/2.2 şi cameră frontală de 5 megapixeli cu LED flash;
  • baterie de 2050 mAh.
Sursa: sammobile.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.