Televizoare

În 2023 a apărut în ţara noastră o nouă firmă specializată în comerţ cu electronice şi electrocasnice. Aceasta se numeşte Savior Shop SRL şi este din Arad.

Ca ea sunt multe, nu vreau să detaliez în mod special afacerea, ce este de interes pentru noi este că această entitate a adus în ţara noastră un nou brand low-cost de televizoare – Savior. Exceptând site-ul propriu, televizoarele Savior se comercializează şi pe eMAG Marketplace, iar din ce am descoperit există doar 4 modele:

  • Savior SAV-T32 de 81 cm, televizor non-smart;
  • Savior SAV-T32S/9 de 81 cm, televizor smart;
  • Savior SAV-T32S/11 de 81 cm, televizor smart;
  • Savior SAV-T22 de 56 cm, televizor non-smart.

Nu vă aşteptaţi să primiţi mare lucru, chiar dacă Savior îşi promovează televizoarele pompos – Marca SAVIOR readuce televizoarele de ultimă generaţie, de o calitate superioară în sfera preţurilor accesibile tuturor, adunând întreaga familie şi oferind satisfacţie fiecăruia, de a se bucura de emisiunile, sporturile şi serialele îndrăgite.

În realitate, Savior este acelaşi lucru precum Vortex, Nei, Star-Light, Wellington sau ştiu eu alte televizoare ieftine mai găsim în România. Toate sunt oricum făcute cam în aceleaşi fabrici (China sau Vestel, Turcia), au aceeaşi calitate, aceleaşi probleme şi cam acelaşi preţ.

Via: androidro.ro