Saygus V2 – telefonul cu până la 320 GB spațiu de stocare primește debut comercial

21/04/2015

Saygus V2 este un smartphone ce a atras atenția prin suportul pentru 2 carduri microSD de până la 128 GB. Se ajunge la 320 GB prin combinația 2 x 128 GB + 64 GB spațiu de stocare preinstalat. 

Acest telefon a fost prezentat la CES 2015 din Las Vegas, la câteva săptămâni distanță au început precomenzile, iar din 22 mai încep livrările propriu-zise.

Ce primești pentru 599 dolari?

– display de 5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 4;

procesor Qualcomm Snapdragon 801 quad-core la 2.5 GHz, Adreno 330 GPU, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și până la 256 GB spațiu de stocare cu ajutorul cardurilor microSD ( 2 x 128 GB);

Android 4.4.4 KitKat fără modificări la nivel de interfață grafică;

– 4G / LTE, Wi-Fi ac, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, port infraroșu, A-GPS și GLONASS, cititor de amprentă;

– 21 Megapixeli cu OIS, autofocus, dual LED flash, cameră frontală de 13 Megapixeli cu OIS și autofocus, buton dedicat pentru activarea camerei foto și video;

– baterie de 3100 mAh, 141 gr. și 9.7 mm grosime.

Saygus-V2

Are speakere stereo cu tehnologie Harman Karon, certificare IPX7 pentru rezistență la contactul cu apa, display-ul se dorește a fi cât mai aproape de ideea de edge-to-edge cu muchii cât mai înguste. Un alt aspect interesant este că Saygus V2 sosește direct cu root și suportă multi-boot cu ajutorul cardurilor microSD. Se dorește a fi un developer phone.

Singurul element care-l trage în jos aș considera că este procesorul, unul implementat pe telefoanele de top lansate la început de 2014. Este capabil să ducă orice aplicație Android, dar aici o să comenteze câte un mușteriu. În rest, un exercițiu cu stil de la o companie puțin cunoscută.

Mă rog, ar mai fi și software-ul învechit, dar vorbim de un telefon ce-ți oferă root din fabrică și te invită să testezi custom ROM-uri. Bănuiesc că și prețul va fi criticat, dar ați văzut că nu s-a făcut rabat în ce privește componentele, cu excepția ansamblului hardware.

Sursa: Liliputing.com
Categorii
Tag-uri
Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.